Peter Belli har været aktiv som sanger fra 1959 og var med til at kick-starte den danske rock-scene. Utallige er de hits i flere genrer, som han har lagt stemme til. Der findes vel næppe en by eller en egn, som Peter og  June, ikke har besøgt gennem de mere end 50 år Peter har optrådt. Nu har Peter Belli imidlertid besluttet at skrue betydeligt ned for sine professionelle aktiviteter.

Belli_cover

SOM BOBLERNE i BÆKKEN (2017)

REO Records har den store ære at være selskabet som udsender og markedsfører den levende legendes sidste studie album “Som boblerne i bækken”. Et album som er blevet modtaget flot af det store publikum, som Peter har. Albummet indeholder Peter Bellis  meget personlige fortolkninger af en række danske kvalitets pop-sange. Nogle af landets bedste musikere medvirker.

sidste-nat-med-bandet_400888

SIDSTE NAT MED BANDET (2018)

Som en allersidste gestus til sit trofaste publikum, udsendte Peter og REO Records et farvel album. Det skete i 2018. Albummet har titlen “sidste nat med bandet” og indeholder 15 sange fra den allersidste koncert Peter gav sammen med sit band. Det var i Amager Bio 28.12. 2017. Albummet er et ægte rockalbum med en både festlig og lidt vemodig stemning. Kort sagt lyden af en meget vigtig begivenhed i dansk rockhistorie. På optagelsen medvirker også Marcus Winther John: Kapelmester, guitar, kor. Lars Skærbæk: Lead guitar, kor. Troels Skærbæk: Bas, kor. Jesper Thomsen: Trommer. Martin Jønsson: Orden, piano. Knud Møller: Lead guitar. Lei Moe: Kor.

Udgivet på CD & Vinyl

Link til CD køb

Link til LP køb