Johnny Madsen er vel det nærmeste, vi i Danmark kan komme en levende rocklegende, og for mange i den yngre generation, er han blevet en kultfigur. Han har udgivet 15 original albums. REO Records har udgivet det seneste “Godt nyt”. Herudover har han udgivet en række opsamlings og live albums.

Godt nyt (2015)

“Godt nyt” er titlen på seneste album fra sangeren/sangskriveren og performeren Johnny Madsen. Sjældent har en albumtitel været mere rammende. Albummet blev da det udkom virkelig positivt modtaget af både publikum og den seriøse del af pressen.

At sætte en vaskeægte vestjyde og en ærke-københavner sammen i et musikstudie kunne ligne en ret risikabel affære. Især når de to slet ikke kender hinanden i forvejen. Ikke desto mindre var det hvad vi gjorde, da vi bad Chief1 kaste sig ud i at producere nye Johnny Madsen-sange. Bortset fra et enkelt album havde Johnny Madsen aldrig ladet fremmede producere sine albums. Det har guitaristen Knud Møller og Johnny altid selv klaret. Men denne gang skulle være anderledes. Chief1 var solgt, da han hørte de nye sange, som Johnny de foregående 3 år havde skrevet. Sangene rørte ham dybt, og til trods for travlhed med masser af andre projekter, måtte han simpelthen bare producere dette album.