Jacob Dinesen har udgivet 4 albums:
Jacob Dinesen low

NOW I KNOM (Single 2020)

Forløber for kommende album i efteråret 2021

let

LET THE HARD TIMES COME (2020)

Et album som blev indspillet på 3 dage og 3 nætter i januar. Albummet er pt udelukkende tilgængeligt som CD og vinyl, men vil i løbet af 2021 blive tilgængelig på download og streaming. Det er en udgivelse som fortrinsvis henvender sig til det publikum som kender og holder af Jacob Dinesens sange. Altså har der ikke været nogen markedsføringskampagne for albummet.  Sangene er indspillet live i Lundgaard studiet. Jacob spiller alle guitarer og tangenter, mens Jens Pilgaard spiller bas og Jesper Andersen spiller trommer og percussion. Jens og Jesper synger også baggrundskor. Begge er de en del af Jacobs faste band. Lyden på albummet er meget akustisk. Sangene er et mix af titler som aldrig tidligere har været udgivet og allerede kendte titler.

Sådan startede det…

JD_FOUND_IT_vinyl_cover_7711367_Side_1

FOUND IT (2018)

Virkelig et rigtigt hitalbum. “Take Her Away” og “Into Your Arms” er blot et par stykker af de sange som virkelig har vist styrke. På de efterfølgende koncerter spillede Jacob stort set alle sangene hver aften. Det at gøre dette, er meget usædvanligt når man udgiver at nyt album. Dette viser hvor stærkt et album der her er tale om. Thunder & Lightning som også producerede forrige album, var producer på 4 sange, Søren Balsner producerede 3 sange og Chief1 producerede 4 sange.

brace

BRACE AGAINST THE STORM (2016)

Dette album blev gennembruddet for Jacob Dinesen. han har forlængst modtaget platin for salget, og det indeholder  “Roll With Me” som i lang tid var en af de absolut mest spillede sange på DR P4. Man finder også bl.a. “Beautiful Sight” på samme album.

count

COUNT THE WAYS (2015)

Albummet blev oprindeligt indspillet og udgivet af Jacob Dinesen selv. Pengene til indspilningerne og artwork tjente Jacob ved at arbejde på en fabrik. Han fik lidt hjælp fra venner og bekendte til alt det praktiske. Især 2 af sangene fik stor afspilning på DR P4. Det var “Dancing Devil” og “Will You Stay”. I 2016 overgik albummet til REO Records.

Sådan startede det…

Direkte ind på 1. pladsen på albumhitlisten.
Jacob Dinesen fik i 2016 sit helt store gennembrud.  Med indspilningen og udsendelsen af 2. album ”Brace Against The Storm” blev  publikum og medierne for alvor opmærksomme på den nye stemme i dansk rock/pop/folk/roots.

Albummet sprang ved udgivelsen, direkte ind på 1. pladsen på den danske albumhitliste.

De tre singles fra albummet havde i flere måneder i forvejen været blandt de absolut mest spillede på Danmarks mest lyttede kanal DR P4.

23. februar startede Jacob Dinesen på sin 2017 tour. De 28 koncerter som blev spillet før sommeren dette år, var længe inden tourstart udsolgte. ialt blev det i debutåret 2017 spillet 85 koncerter

Efterfølgende har Jacob Dinesen med sit band spillet i hundredevis af koncerter primært i Danmark, men også i Tyskland, Norge og Sverige.